Παπαευαγγέλου για εορτάζοντες: Επισκέψεις και κεράσματα αναβάλλονται – Τι είπε ο Χαρδαλιάς

Σαφές μήνυμα στους εορτάζοντες της επόμενης περιόδου εν μέσω lockdown έστειλε κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η καθηγήτρια παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευγγέλου.

«Επισκέψεις και κεράσματα αναβάλλονται για του χρόνου», είπε στην συνέχεια, λέγοντας πως τα “χρόνια πολλά” σήμερα στους εορτάζοντες (σ.σ. του Αγίου Ανδρέα) αλλά και τις επόμενες μέρες, “στους Νικόλες, τις Άννες” πρέπει να τα πούμε… τηλεφωνικά. «Κάνω έκκληση εορτάζοντες να τους ευχηθούμε σε όλους με ένα θερμό τηλεφώνημα», επισήμανε η κα. Παπαευαγγέλου.

Επί του θέματος, τοποθετήθηκε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. «Στην Πάτρα σήμερα όπου γιορτάζεται ο Άγιος Ανδρέας, οι πολίτες ένωσαν τις προσευχές τους από το σπίτι», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Το ίδιο θα συμβεί και στις πόλεις που θα γιορτάσουν τους πολιούχους τους τις επόμενες μέρες, την Αγία Βαρβάρα και τον Άγιο Νικόλαο. Θα θέλαμε εμείς να υπενθυμίσουμε ότι οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών δεν επιτρέπονται όσο ισχύουν τα υφιστάμενα μέτρα. Ας δώσουμε ευχές από μακριά, τηλεφωνικά, ώστε να προστατευτούμε, να μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επόμενη εορταστική περίσταση».

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ