Γκλέτσος κατά Φίλη: Κάποιος να τον μαζέψει – ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του Απόστολου Γκλέτσου προκάλεσαν οι δηλώσεις του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη σχετικά με την προβολή βίντεο το περασμένο Σάββατο με στρατιωτικές και θρησκευτικές εικόνες στην Βουλή.

«Ύστερα από τις ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ. Φίλη», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε την ανάρτηση:

Φίλης: Προσβολή της Δημοκρατίας η απεικόνιση στρατιωτικών και θρησκευτικών συμβόλων στη ΒουλήΟ τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, με ανακοίνωσή του, με αφορμή την προβολή βίντεο στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, με αφορμή την ημέρα εορτασμού των ενόπλων δυνάμεων, έκανε λόγο για «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας», υπογραμμίζοντας ότι παραπέμπουν στο διαβόητο «Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών».

«Το κτίριο του βασικού θεσμού της Δημοκρατίας καλύφθηκε από εικόνες πολεμικής κινητοποίησης και από θρησκευτικές απεικονίσεις, κάτι εντελώς ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου», ανέφερε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ