Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν γιορτές τον Νοέμβριο, ας τις κάνουμε τηλεφωνικά ή μέσω skype

“Λίγο υπομονή ακόμα”, τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απευθυνόμενος στους πολίτες και αναφερόμενος στη μάχη κατά του κορονοϊού, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να δοθεί λίγος ακόμη χρόνος στο Σύστημα Υγείας.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως “δίνουμε μια μάχη όλο το 24ωρο σε καθημερινή βάση με τον αόρατο εχθρό, προκειμένου να του εμποδίσουμε τον δρόμο να απλωθεί μέσα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας. Ο αγώνας είναι πολύ σκληρός αλλά θα τα καταφέρουμε, θα πετύχουμε να εμποδίσουμε τον ιό και την εξάπλωσή του”.

Όπως υπογράμμισε, “πρέπει να δώσουμε λίγο καιρό στο Σύστημα Υγείας τις επόμενες 10 μέρες, μετά με την τάση που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων και του lockdown που έχει επιβληθεί, είναι βέβαιο ότι θα πάμε προς το καλύτερο”.

Στη συνέχεια, απηύθυνε έκκληση: “ας αυτοπεριοριστούμε όλοι μας. Λίγο υπομονή ακόμα, υπάρχουν γιορτές τον Νοέμβριο, ας τις κάνουμε τηλεφωνικά, ας τις κάνουμε μέσα από ένα skype… Υπάρχουν γιορτές που μάθαμε να γιορτάζουμε όλοι μαζί, αλλά τώρα δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε. Ωστόσο, για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα έστω και περιοριστικά ας δώσουμε όλοι μαζί μια υπόσχεση. Ότι τις επόμενες μέρες θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο αυστηρά, με μεγαλύτερο ακόμη σεβασμό και συμμόρφωση, τα μέτρα τα οποία έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση, πάντα με εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων”.

“Θα νικήσουμε όλοι μαζί τον εχθρό, όταν όλοι μαζί θα αυτοπεριοριστούμε και θα μείνουμε σπίτι”, κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ