Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Ακρίτα: Έγινες Κατίνα – Αντί να κουτσουμπολεύεις δεν μου στέλνεις κανά σακί ξηρά τροφή;

Ευχές και κατάρες σε εκείνους που την πλήγωσαν στέλνει μέσω του Facebook η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ενώ ευχαριστεί όλους όσους την βοήθησαν. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από μία νέα μακροσκελή ανάρτησή της, εξαπολύει δριμύ κατηγορώ σε εκείνους που έφεραν τον πατέρα της στα πρόθυρα του θανάτου και προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές. Επιπλέον σε επόμενη ανάρτησή της δημοσιεύσει τις επιστολές που έχει στείλει στον Πρωθυπουργό και στην υπουργό Πολιτισμού.

Στο κείμενό της περιγράφει την προσωπική της καταστροφή η οποία όπως η ίδια υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης και κορυφώθηκε στις ημέρες της πανδημίας. Περιγράφει αναλυτικά τις δύσκολες στιγμές που εν είχε χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες και ευχαριστεί τους αμέτρητους φίλους της που την στήριξαν.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για κανίβαλους, ανθρωποφάγους, συκοφάντες και… Κατίνες.

«Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου γιατί κανιβαλίζουν τρώγοντας τις σάρκες του… Ο πατέρας μου δυστυχώς τα διαβάζει και χάνεται μέσα στη δυστυχία. Φοβάμαι πως δεν θα αντέξει… Και τότε…».

Περνώντας στις… Κατίνες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…». Τέλος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη υποστηρίζει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, ξεφτιλίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο. Και επαναλαμβάνει: «Δεν είμαι ζητιάνα»…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ