Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της – Η κόρη άκουγε τις κραυγές και δεν έκανε τίποτα

Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για εμπλοκή στο θάνατο της 50χρονης μητέρας της και ο 17χρονος φίλος και συγκατηγορούμενός της. Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων η 15χρονη φέρεται κατά την απολογία της να επιβεβαίωσε τα όσα ομολόγησε προανακριτικά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ότι αποφάσισε να σκοτώσει τη μητέρα της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή αυτή την κακομεταχειριζόταν και οι καβγάδες τους ήταν έντονοι και συχνοί .

Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ανακρίτρια για το τι έκανε την ώρα της δολοφονίας είπε πως άκουγε τις κραυγές της άτυχης γυναίκας από το διπλανό δωμάτιο, έτρεμε, αλλά δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ισχυρίστηκε πως ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 16χρονος από το Λουτράκι, είναι ο δράστης της δολοφονίας, καθώς αυτή και ο 17χρονος φίλος της δεν μπορούσαν να το κάνουν. Μάλιστα φέρεται να είπε πως ο ίδιος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί κάποιο αντάλλαγμα.

Ο δικηγόρος της 15χρονης, Σπύρος Δημητρίου, υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ