Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οι ανήλικοι είχαν επιχειρήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσουν την 50χρονη

Η παρουσία του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της κόρης στο ίδιο σπίτι αποτέλεσε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega αιτία των συνεχών καβγάδων της 15χρονης με την 50χρονη μητέρα της, την οποία δολοφόνησαν μέσα στο διαμέρισμα της Αγίας Βαρβάρας. Ένα προμελετημένο έγκλημα, με δεδομένο πως και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν επιχειρήσει άλλες δύο φορές να την σκοτώσουν, χωρίς να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, αυτό που σοκάρει, είναι η αγριότητα του εγκλήματος, το οποίο έγινε παρουσία της 15χρονης. Η κόρη του θύματος έβλεπε τον 17χρονο Ρουμάνο μαζί με συνομήλικό του Έλληνα να δολοφονούν τη μητέρα της. Έβλεπε τον Ρουμάνο φίλο της να κλείνει με το μαξιλάρι το πρόσωπο του θύματος και ο συνεργός του με ένα στιλέτο να μαχαιρώνει στον λαιμό και στο κεφάλι τη γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Ασφάλεια και το Ανθρωποκτονιών, η 15χρονη και οι δύο 17χρονοι είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν άλλες δύο φορές να σκοτώσουν την 50χρονη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Την πρώτη φορά είχαν επιχειρήσει να το κάνουν ρίχνοντας υπνωτικά μέσα στο νερό που έπινε, ενώ τη δεύτερη φορά προσπάθησαν να το κάνουν με δηλητήριο που, όμως, δεν κατάφεραν να προμηθευτούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ