Δολοφονία στο Ηράκλειο: Με 5 διαφορετικά μαχαίρια σκότωσε τη μητέρα του – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το φρικτό έγκλημα που συνέβη, τη Δευτέρα στο Ηράκλειο, με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα και δράστη τον 51χρονο γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το creta24.gr, ο δράστης, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χρησιμοποίησε πέντε διαφορετικά μαχαίρια επιτιθέμενος στη μητέρα του, η οποία κατέληξε. Μάλιστα, τα δύο απ’ αυτά έσπασαν, κάτι που ενδεχομένως μαρτυρά τη μανία με την οποία μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα και τραυμάτισε τη δίδυμη αδελφή του.

Το μικρότερο σε μήκος μαχαίρι είχε μήκος λεπίδας 10 εκατοστά και το μεγαλύτερο 15 εκατοστά.

Ο δράστης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η δίδυμη αδερφή του, που νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το creta24.gr, το τελευταίο διάστημα ήταν συχνές οι φασαρίες στο διαμέρισμα, στο Ατσαλένιο Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου χθες το μεσημέρι εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία. Οι γείτονες περιγράφουν τον 51χρονο Μανόλη, ως έναν άνθρωπο που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με περίοικους, στο διαμέρισμα επικρατούσε ένταση, αφού οι φωνές του ακούγονταν στη γειτονιά.

Ο 51χρονος ζούσε με τη μητέρα του στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οικογενειακής πολυκατοικίας, με την ηλικιωμένη να τον φροντίζει παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η ίδια. Έτσι όταν το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν φασαρία, από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου διαμένει η αδερφή του δράστη, δεν ανησύχησαν. Οι φωνές όμως σε δευτερόλεπτα μετατράπηκαν σε ουρλιαχτά. Όταν η 51χρονη ακούστηκε να φωνάζει «τι έκανες ρε Μάνο, τι έκανες ρε μ..», όλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό και κάλεσαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα η 85χρονη φώναζε «αίματα». Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έφερε 20 μαχαιριές. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την σταθεροποιήσουν προκειμένου να μπει στο χειρουργείο, ωστόσο, η ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφερε τραύμα από μαχαίρι ακόμη και στο μάτι.

Πηγή: creta24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ