Πέραμα: Τα νεότερα για την οικογενειακή τραγωδία με τον νεκρό αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Συγκλονίζει τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας η ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Πέραμα. Ένας 25χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ φέρεται να πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 21χρονο αδελφό του και έπειτα από λίγες ώρες εξέπνευσε.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την μαρτυρία του 21χρονου αστυνομικού, περιεργάζονταν ένα όπλο που είχαν προσφάτως αγοράσει και λόγω κάποιων λάθος χειρισμών αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει κατά λάθος τον αδελφό του, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Η σφαίρα έπληξε τον 25χρονο στο κεφάλι. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν επί έξι ώρες οι γιατροί να τον σώσουν, ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 25χρονος Ειδικός Φρουρός που έχασε τη ζωή του, με τον 21χρονο αδερφό του, είχαν μπει στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στο Πέραμα και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ