Κορονοϊός: Πάνω από 800 τα κρούσματα – Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Χαρδαλιάς

Νέα ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες. Στις 19:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς θα προβεί σε έκτακτες δηλώσεις και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει νέα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα κορονοϊού που θα ανακοινωθούν για το τελευταίο 24ωρο θα είναι πάνω από 800. Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, ανακοινώθηκαν 667 κρούσματα κορονοϊού, που αποτελούσε αρνητικό ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας. Ωστόσο, σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ περισσότερα από χθες, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα “έκρηξη” κρουσμάτων στην Αττική.

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένονται και οι αλλαγές στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και αρκετές περιοχές της χώρας με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο αναμένεται να ανέβουν επίπεδο συναγερμού. Στο “κόκκινο” επίπεδο αυξημένου κινδύνου, μετά τη Κοζάνη, αναμένεται να μπουν Ιωάννινα και Καστοριά, ενώ η Θεσσαλονίκη θα χρωματιστεί με πορτοκαλί, δηλαδή θα ενταχθεί στο επίπεδο 3, σε αυτό που βρίσκεται και η Αττική. Δεν αποκλείεται αλλαγή επιπέδου συναγερμού για την Κόρινθο, τις Σέρρες και τη Βοιωτία, όπου τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται αυξητικές τάσεις κρουσμάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ