Αγρίνιο: Κακοποιεί τα σκυλιά της και τα αφήνει να αλληλοτρώγονται – Εικόνες που σοκάρουν

Σοκάρουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται σε αγρόκτημα στο Αγρίνιο. Σε βίντεο ντοκουμέντο, που μετέδωσε το Mega, αποτυπώνονται σκληρές εικόνες κακοποίησης σκύλων, που διαβούν σε απαράδεκτες συνθήκες και φαίνεται να έχουν πλέον αναπτύξει συμπεριφορά αγέλης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η γυναίκα που “φροντίζει” τους σκύλους εμφανίζεται κάποια στιγμή στα πλάνα κρατώντας ένα κοντάρι και επιτίθεται σε έναν σκύλο, χτυπώντας τον με μανία. Κάνει κίνηση να φύγει και τότε διαπιστώνει ότι ένας άλλος σκύλος επιτίθεται στο ανήμπορο ζώο. Επιστρέφει πάλι με το κοντάρι και χτυπά και το δεύτερο ζώο. Ο ένας σκύλος επιτίθεται στον άλλον μέχρι θανάτου και ύστερα, μαζί με άλλα σκυλιά, κατασπαράζουν το κουφάρι του.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως η δυσοσμία από τα κουφάρια των ζώων είναι αποκρουστική, ενώ όπως λένε, η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι φορείς, χωρίς ωστόσο, να λαμβάνεται κάποια πρωτοβουλία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, εδώ και 10 χρόνια συμβαίνουν όλα αυτά και πλέον τα σκυλιά που βρίσκονται στο αγρόκτημα είναι πολύ άγρια και δεν τα πλησιάζει κανείς. Καταγγέλλουν, δε, πως τα ίδια τρώνε τα κουφάρια των άλλων σκυλιών που πεθαίνουν, γεγονός που οι κάτοικοι το αποδίδουν στο ότι η γυναίκα δεν τα ταΐζει.

Δείτε το βίντεο του Mega – Προσοχή σκληρές εικόνες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ