Τσιόδρας: Επισκέφτηκε τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα – Μίλησε στους μαθητές για τον κορονοϊό

Το σχολείο των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα επισκέφτηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές και να γιορτάσει μαζί τους, τη διεθνή ημέρα για την Εκπαίδευση στη Φυλακή.

Οι μαθητές παρουσίασαν μουσικά, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, χόρεψαν, τραγούδησαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι την εκπαίδευση μέσα στις φυλακές.

Στο συγκεκριμένο γεγονός παραβρέθηκε και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος “με ζεστό και προσιτό λόγο”, όπως περιγράφει ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα, μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, έδωσε συμβουλές και πληροφορίες και άκουσε τις ανάγκες και τις προτάσεις τους.

“Τον ευχαριστώ εκ μέρους των μαθητών μας τόσο για την παρουσία του στο σχολείο και τη φυλακή, για την οποία έλαβε γνώση, ώστε να μπορεί να προτείνει λύσεις, όσο και για την έγνοιά του για την προστασία των μαθητών μας. Είναι πολύ σημαντικό να μη κλείσει το σχολείο…”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Δαμιανός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ