Νεκρός στρατιωτικός στις Σέρρες: Το συγκινητικό “αντίο” των συναδέλφων του – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 42χρονου στρατιωτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του στη Σκοτούσα Σερρών.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) “εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την τραγική, πρόωρη και απροσδόκητη απώλεια του καλού μας συναδέρφου και Τακτικού Μέλους μας Β. Δ.”. Όπως αναφέρεται “διερμηνεύοντας τα αισθήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών της ΠΕ Σερρών, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε να έχουν την εξ’ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας” και η ανακοίνωση καταλήγει: “αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδερφε”, σύμφωνα με το serraikanea.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως τώρα, ο θάνατος του 42χρονου στρατιωτικού δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος του 42χρονου αρχιλοχία επήλθε από τραύματα που έφερε από τη μέση και πάνω.

Όπως ανέφερε το Δίκτυο TV, κάποιοι γείτονες άκουσαν έναν δυνατό ήχο, σαν έκρηξη, μέσα από το σπίτι όπου διέμενε ο στρατιωτικός. Συγγενής του άτυχου άνδρα, που τον αναζητούσε μάταια στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι του και τον εντόπισε νεκρό.

Στο σπίτι του στρατιωτικού βρέθηκαν άντρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί του Στρατού.

Δείτε το βίντεο του Δίκτυο TV:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ