Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 10χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του

Συγκλονίζει η υπόθεση κακοποίησης ενός 10χρονου αγοριού από τον πατέρα του, στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο σπίτι που διαμένει ο ανήλικος με τον πατέρα του.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές του παιδιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος Σύρος πατέρας του 10χρονου, είχε χτυπήσει βάναυσα το παιδί.

Ο 10χρονος, που έφερε εκδορές και μώλωπες, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Του έγιναν ράμματα και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, το παιδί πέρασε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο και είναι καλά στην υγεία του. Πλέον δεν χρίζει νοσηλείας και έτσι έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Ο πατέρας συνελήφθη για την κακοποίηση του ανήλικου γιου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 10χρονος ήταν τρομοκρατημένος όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί και φώναζε «θέλω τον μπαμπά μου, μην μου τον πάρετε, ήμουν άτακτος γι’ αυτό με έδειρε».

Το αγοράκι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρους, ενώ τραγικότερη διάσταση στην υπόθεση δίνει το γεγονός πως τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του 10χρονου, σκοτώθηκαν πατώντας νάρκη στη Συρία. Από τότε ο ανήλικος έχει μοναδικό στήριγμα τον πατέρα του, από τα χέρια του οποίου κακοποιήθηκε σκληρά.

Πηγή: Creta24

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ