Κατερίνα Ζαρίφη: Χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιάννης Στρουμπούλης. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπουζιώτης σε ρεπορτάζ που έκανε για τη Reallife, το ζευγάρι που ήταν μαζί εννέα χρόνια έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Μάλιστα, άφησαν το σπίτι όπου ζούσαν μαζί στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τη Reallife, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά. Τι τους οδήγησε, όμως, στην απόφαση να ρίξουν την αυλαία του έρωτά τους; Ανθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Ο έρωτας της Κατερίνας και του Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, «ξεθώριασε» και πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν πλέον ο καθένας τον δικό του δρόμο, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Εργασιοθεραπεία

Η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνει πως αντιμετωπίζει χαλαρά τον χωρισμό της και, στο διάστημα των δύο μηνών που ζει πλέον μόνη, δίνει όλη την ενέργειά της στα επαγγελματικά της. Συμφώνησε να συμπράξει στον νέο κύκλο του «Just the 2 of us» που έρχεται δυναμικά στο Open με παρουσιαστή πάντοτε τον Νίκο Κοκλώνη και με κριτές τους Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου. Παρτενέρ της στο talent show θα είναι ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος και είναι ενθουσιασμένη για το νέο «στοίχημά» της. Παράλληλα, όμως, ετοιμάζει κι άλλο τηλεοπτικό «χτύπημα», που… μαγειρεύεται στο Mega. Πρόκειται για ένα απογευματινό «εναλλακτικό» χιουμοριστικό -ατιτλοφόρητο ακόμα- μαγκαζίνο, το οποίο θα συμπαρουσιάζει με τις Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού. Επίσης, συζητά και για μια φιλόδοξη μουσικοθεατρική παράσταση, που θα ανεβαίνει Δευτέρα- Τρίτη σε μεγάλο χώρο. Μπορεί προσωπικά να μην της πήγαν καλά τα πράγματα, επαγγελματικά όμως προχωρά δυνατά.

ΠΗΓΗ: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ