Πάτρα: Εικόνες συνωστισμού κάθε βράδυ στα σκαλάκια του Αγίου Νικολάου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα έκτακτα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού στην Αχαΐα δεν εμποδίζει τους νέους να συνωστίζονται κάθε βράδυ σε δρόμους και πλατείες. Στις 12 τα μεσάνυχτα, τα καταστήματα εστίασης κατεβάζουν ρολά και παραμένουν κλειστά έως τις 5 το πρωί στο πλαίσιο των νέων μέτρων που αποφάσισε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι νέοι στην Πάτρα όμως μετά το κλείσιμο των καταστημάτων συνεχίζουν τη βραδιά τους στις σκάλες του Αγίου Νικολάου και του Γεροκωστοπούλου και σε άλλα υπαίθρια σημεία στο κέντρο της Πάτρας.

Στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου κάθε βράδυ επικρατεί το αδιαχώρητο από νέους κατά κύριο λόγο. Η “έξοδος” σε ανοικτούς χώρους δυστυχώς δεν συνοδεύεται από τα μέτρα προστασίας, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που φορούν μάσκες, ενώ η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας έχει πάει “περίπατο”. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στις σκάλες ττου Γεροκωστοπούλου.

Σύμφωνα με το thebest, στο σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένος ο κόσμος το βράδυ της Πέμπτης (8/10) βρισκόταν και περιπολικό της Αστυνομίας καθώς και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους αστυνομικούς να επιβλέπουν την κατάσταση και να ελέγχουν την τήρηση των μέτρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ