“Καζάνι” που βράζει η Μεσσήνη για τον θάνατο του 18χρονου – Οδοφράγματα και φωτιές – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολη νύχτα για την πόλη της Μεσσήνης και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής προς την Πιπερίτσα, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας κατέληξε νεκρός ένας 18χρονος Ρομά. Από το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού, “ξέσπασαν” σε καταστήματα της περιοχής ενώ προκάλεσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Λίγο αργότερα ομάδα συγκεντρωμένων Ρομά κινήθηκε προς την Πιπερίτσα. Σε όλη την περιοχή ελήφθησαν “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας ενώ έφτασαν και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, στόχος της αστυνομίας είναι να αποτρέψει μια “βεντέτα” ύστερα απ’ το θάνατο του 18χρονου Ρομά.

Το απόγευμα της Δευτέρας έκλεισε η Ε.Ο. Μεσσήνης – Μελιγαλά, καθώς Ρομά έχουν έστησαν οδοφράγματα λίγο πριν από τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα.

Μπλόκα της Αστυνομίας δεν επέτρεπαν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν έφτασαν από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τι ζητούν οι Ρομά

Οι συγκεντρωμένοι που έχουν στήσει το οδόφραγμα θέλησαν να κάνουν γνωστό το λόγο για τον οποίο έχουν προβεί σε αυτή την κίνηση. Ειδικότερα, λοιπόν, είπαν ότι ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου, ενώ εξέφρασαν φόβους για βεντέτα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις τους.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ