Κορονοϊός: Νεκρός Σκωτσέζος που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα – Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του

Ένας ακόμη νεκρός από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας. Τελευταίο θύμα, ένας άνδρας 71 ετών από την Σκωτία, ο οποίος κατέληξε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και εκεί υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως, σήμερα το πρωί απεβίωσε αιφνιδίως. Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείο Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης στο Corfutvnews ο 71χρονος νοσηλεύτηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών, ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί απεβίωσε, μάλλον από καρδιακή ανακοπή.

Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση σε περιστατικά, τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον Covid19 και μάλιστα όπως είπε σε ένα νοσοκομείο που δεν τηρεί τις προγραφές για μια τέτοια διαδικασία.

Στο μεταξύ, στο ξενοδοχείο αναφοράς μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο που πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δεν έχει υποβληθεί σε τεστ covid ωστόσο όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχασε τον φίλο του.

Πηγή: corfutvnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ