Χανιά: Καταγγέλλουν ότι διευθυντής σχολείου χτύπησε μαθητές που ήθελαν να κάνουν κατάληψη

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία στην οποία προχώρησαν μαθητές σχολείου, που τελούσε υπό κατάληψη από χθες, στα Χανιά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, που επικαλείται το flashnews.gr, σήμερα το πρωί ο διευθυντής του σχολείου βιαιοπράγησε εναντίον μαθητών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, κρατώντας ένα σιδερένιο εργαλείο ο διευθυντής επιχείρησε να κόψει τις αλυσίδες, και χτύπησε χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα. Μάλιστα σήκωσε με τα χέρια και πέταξε μακριά ένα ποδήλατο μαθητή.

Όπως καταγγέλλουν, ο διευθυντής χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας τους μαθητές, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια συναδέλφων του και γονέων των παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών του σχολείου, ο ίδιος καθηγητής, χθες που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, πήδηξε τα κάγκελα προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Χανίων Γρηγόρη Γκουλούση ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και μάλιστα τόνισε, ότι έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Γ. Κυριακάκης ο οποίος έλαβε γνώση του θέματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ