“Ιανός” – Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κεφαλονιά – Παρασύρθηκαν σκάφη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αρκετές ζημιές προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας “Ιανός” στην Κεφαλονιά. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την Αγία Ευφημία αλλά και από τον Άσσο έχουν προκληθεί ζημιές.

Δέντρα έχουν ξεριζωθεί, ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα έχουν παρασυρθεί και όλα αυτά ενώ η κακοκαιρία θα συνεχίσει να σφυροκοπά το νησί και τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται στην Αγία Ευφημία του δήμου Σάμης, όπου η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με το μεγάλη ένταση των ανέμων δημιούργησε χειμάρρους με λάσπες και φερτά υλικά. Επίσης στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο, οι ισχυροί άνεμοι, που κατά την διάρκεια της νύχτας έφθασαν τα 11 μποφόρ, έβγαλαν τρία ιστιοφόρα στη στεριά και μέσα στο λιμάνι έχουν βυθιστεί τουλάχιστον άλλα τέσσερα. Στη Αγία Ευφημία, από τον χείμαρρο που δημιουργήθηκε υπήρξε εισροή υδάτων σε καταστήματα.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ