ΔΕΘ στα χρόνια του κορονοϊου: Αποστάσεις, θερμομέτρηση, μάσκες και περιορισμένο κοινό- ΦΩΤΟ

Η προγραμματισμένη 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε για φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και στη θέση της πραγματοποιείται το «Thessaloniki Helexpo Forum».

Τα νέα δεδομένα της πανδημίας έφεραν και πρωτόγνωρες εικόνες, καθώς στην ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο βρέθηκαν μόνο 50 προσκεκλημένοι, οι οποίοι ήταν όλοι καθιστοί με αποστάσεις ασφαλείας φορώντας πάντα τη μάσκα τους. Ανάμεσά στους προσκεκλημένους ήταν νοσηλευτές, σερβιτόροι, αγρότες, υπάλληλοι ξενοδοχείων και εμπορικών καταστημάτων, καθώς και άλλες κατηγορίες εργαζόμενων.

Τις πρωτόγνωρες αυτές εικόνες σχολίασε και ο ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του.«Η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης με τα πολλά της εμπορικά περίπτερα. Αυτή τη φορά δεν οργανώθηκαν οι συνήθεις επιχειρηματικές συναντήσεις. Ούτε και είχαμε τις παράλληλες εκδηλώσεις που παραδοσιακά τις συνοδεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, θερμομετρήθηκαν κατά την άφιξή τους στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ