Δήμαρχος Μυτιλήνης: Διαφώνησα με την κατασκευή δύο νέων δομών στην περιοχή – ΒΙΝΤΕΟ

“Προτείναμε την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού, με πλοία με τα οποία θα οδηγηθούν οι μετανάστες στην υπόλοιπη Ελλάδα κι όχι μόνο” ανέφερε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. “Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή ο Δήμος Μυτιλήνης να φιλοξενεί το σύνολο των μεταναστών” πρόσθεσε.

Ο κ. Κύτελης τόνισε πως “αποφασίστηκε να μεταβούν στο νησί δύο πλοία και να τοποθετηθούν σκηνές δίπλα στο ΚΥΤ προκειμένου να κοιμηθούν απόψε οι 13.000 μετανάστες“. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανέφερε πως διαφώνησε με το σχεδιασμό κατασκευής δύο νέων δομών στο Δήμο Μυτιλήνης, διότι αυτό αποτελεί μία πάγια τακτική του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Ζούμε σε δύσκολες καταστάσεις. Δεχόμαστε από τους απέναντι γείτονες πολλές προκλήσεις. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις ειδικές υπηρεσίες του νησιού” ανέφερε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης για την περίπτωση προβοκάτσιας. “Δεν είναι τυχαίες οι πολλαπλές εστίες φωτιάς χθες στο ΚΥΤ και οι επιθέσεις μεταναστών εναντίων των σωμάτων ασφαλείας” πρόσθεσε ο κ. Κύτελης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ