Λίνα Κοεμτζή: Συγκλονίζει η μητέρα της – “Δεν υπάρχει δικαιοσύνη” – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή όταν πληροφορήθηκε ότι μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης κόρης της.

“Ντρέπομαι που μπήκε η υπόθεση στο αρχείο”, δήλωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Γιατί δεν καλούν τον μάρτυρα να δει τις φωτογραφίες των υπόπτων; Τι φοβούνται; Αυτόν που κάλεσαν από το εξωτερικό, που θεωρείται ύποπτος, γιατί δεν τον καλούν; Φοβούνται μήπως αναγνωρίσει κάποιον από τους δύο; Τι φοβούνται επιτέλους; Το πιο μεγάλο μυστικό κρύβεται μέσα στην εστία. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, πολύ καταβεβλημένη”.

Η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον Φεβρουάριο του 2016, ύστερα από απειλές που είχε δεχτεί σχετικά με την κυκλοφορία προσωπικού της βίντεο και φωτογραφιών με ερωτικό περιεχόμενο. Ο θάνατός της είχε αντιμετωπιστεί ως αυτοκτονία, αλλά η μητέρα της είχε καταγγείλει τα περιστατικά απειλών που είχε δεχτεί η κόρη της, με αποτέλεσμα η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να διατάξει έρευνα το 2017 σχετικά με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Ωστόσο, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για την ποινική ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, έτσι η αντιεισαγγελέας πρότεινε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ