Ανδρέας Κονάνος: Διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται life coach – “Είναι ανυπόστατα ψέματα” – BINTEO

Με ένα 20λεπτο βίντεο στο YouTube ο πρώην αρχιμανδρίτης, Ανδρέας Κονάνος, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να ασχολείται με το life coaching, μετά την παραίτησή του από τις τάξεις του κλήρου.

Ο πρώην ιερέας με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers δεν αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει life coach. «Δεν θα γίνω life coach, ούτε θα κάνω τίποτα από όλα αυτά που σκέφτονται διάφοροι άνθρωποι αυθαίρετα. Τους ευχαριστώ βέβαια για τις ιδέες» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κονάνος.

Ο Ανδρέας -όπως θέλει να τον αποκαλούν- αναφέρθηκε επίσης και στη δήθεν αγορά επαγγελματικής στέγης στο Λυκαβηττό, τονίζοντας πως είναι ένα ανυπόστατο ψέμα, καθώς εκεί βρίσκεται το σπίτι στο οποίο ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σημείωσε ακόμα επίσης ότι δεν τον νοιάζουν τα likes, αν και έχει εκατομμύρια και πως: «Θέλω να ζήσω και τώρα μπορώ να ανασάνω καλύτερα». Επίσης χαρακτήρισε συνταρακτική την αλλαγή του και δήλωσε ότι πλέον είναι καλά.

Ο πρώην ιερέας εξήγησε πως δεν απομακρύνεται από την εκκλησία του Θεού και πως για όσο ζει θα είναι δούλος Του και υποστηρικτής των αρχών Του. Μάλιστα ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν την απόφαση του, αλλά και όσους μίλησαν αρνητικά για την προσωπικότητά του, καθώς, όπως λέει, τον έκαναν να αισθανθεί λίγο, όπως ο Χριστός την εποχή που όλοι του γύριζαν την πλάτη και εκεί που το προσκυνούσαν ξαφνικά τον αμφισβητούσαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ