Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Αλλάζει τον ισχυρισμό του για τον βιασμό ο 27χρονος κατηγορούμενος

Ο 27χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον στην Κρήτη ανασκεύασε τους ισχυρισμούς του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 27χρονου, Παντελή Ζέλιο, ο κατηγορούμενος στη διάρκεια της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, άλλαξε τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας ότι δεν βίασε την 60χρονη βιολόγο.

Σε δημοσίευμα του το flashnews.gr αναφέρει ότι στην πρώτη του ομολογία, είχε αναφέρει ότι βίασε τη Σούζαν Ίτον αφού πρώτα την είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο του για να την ακινητοποιήσει, ενώ στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της σε σπηλιά, στο χωριό Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά. Ωστόσο, ο ίδιος πλέον υποστηρίζει ότι δεν κακοποίησε σεξουαλικά την 60χρονη. Σημειώνεται ότι από το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει αν υπήρξε βιασμός καθώς δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 27χρονου στο σώμα της άτυχης βιολόγου.

Η ομολογία του δεν έχει αλλάξει επίσημα κάτι που όμως δεν αποκλείεται να γίνει κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως τόνισε ο κ. Ζέλιος. Η δικάσιμος έχει ορισθεί για τις 13 Οκτωβρίου ενώ θα λάβει χώρα στις δικαστικές αίθουσες του Ρεθύμνου.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ