Μύκονος: Έτσι στήθηκε το πάρτι με το ζευγάρι με κορονοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες για το παράνομο πάρτι με 400 άτομα σε βίλα στη Μύκονο είδαν το φως της δημοσιότητας. Στο συγκεκριμένο πάρτι βρέθηκε ζευγάρι ξένων τουριστών, που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και είχε σπάσει την καραντίνα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος της Φτελιάς τηλεφώνησε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η αστυνομία με τη χρήση drone εντόπισε το πάρτι και έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί μπήκαν στη βίλα, όπου ξεφάντωναν περίπου 400 άτομα. Το πάρτι ήταν να πραγματοποιηθεί σε γνωστό κατάστημα της Μυκόνου όμως με τα νέα μέτρα δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι πραγματοποιήθηκε τελικά στη βίλα επειδή είχαν προπληρωθεί οι προσκλήσεις. Κάτοικος της Μυκόνου ανέφερε πως στη συγκεκριμένη βίλα είχε διοργανωθεί κι άλλο πάρτι στις αρχές της σεζόν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, συνελήφθη ένα ζευγάρι ξένων τουριστών για κατοχή μεθαμφεταμινών και “ροζ κοκαΐνης”, ουσία που χρησιμοποιείται στα sex parties. Το συγκεκριμένο ζευγάρι στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου, αλλά είχε παραβιάσει την καραντίνα για να πάει στο πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ