Κορονοϊός – Κρήτη: Τι έδειξαν τα επαναληπτικά τεστ για τον Δήμαρχο Φαιστού και τον έναν αντιδήμαρχο

Αρνητικά στον κορoνοϊό βγήκαν τα επαναληπτικά τεστ για τον Δήμαρχο Φαιστού και τον ένα αντιδήμαρχο ενώ καλά στην υγεία του είναι δεύτερος αντιδήμαρχος που παραμένει για νοσηλεία στην ειδική μονάδα COVID-19 του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη. Οι εξετάσεις του βγήκαν καλές αν και παραμένει θετικός στον κορονοϊό σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Δεν υπάρχει διασπορά του κορονοϊού στον δήμο Φαιστού

Δεν υπάρχει διασπορά του κορονοϊού στον δήμο Φαιστού, όπως διαπιστώθηκε από τα στοχευμένα τεστ που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τα 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα – ανάμεσά τους και οι δύο αντιδήμαρχοι ενώ τα νέα τεστ που πραγματοποίησε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε 97 συνολικά πολίτες ήταν όλα αρνητικά. «Τα 97 δείγματα που έγιναν αφορούσαν κάποιους υπαλλήλους του δήμου αλλά και κάποιους πολίτες που είχαν άμεση επαφή με τους δύο αντιδημάρχους και τα υπόλοιπα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Ευτυχώς όλα βγήκαν αρνητικά ωστόσο εμείς δεν εφησυχάζουμε», τονίζει στο cretapost, ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ την Παρασκευή στην περιοχή

Ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης είχε ζητήσει να γίνουν κι άλλα τεστ σε κατοίκους της περιοχής κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου. «Θέλω να κάνουμε στοχευμένα τεστ στους δύο μικρούς πυρήνες – στα δύο χωριά – όπου υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα».

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ