Κορονοϊός: Ανησυχία στη Λάρισα – Κρούσματα σε εργαζόμενες στη ΔΟΥ και το πρώην ΣΔΟΕ

Ανησυχία επικρατεί στη Λάρισα λόγω νέων κρουσμάτων κορονοϊού. Το ένα αφορά σε εφοριακό που εργάζεται στην εφορία της πόλης και το δεύτερο σε γυναίκα εφοριακό που εργάζεται στο παράρτημα Λάρισας της Ε’ Υποδιεύθυνσης της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης, του ευρύτερα γνωστού και ως πρώην ΣΔΟΕ.

Η εργαζόμενη στη ΔΟΥ Λάρισας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έπειτα από σχετική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε. Σήμερα η ΔΟΥ Λάρισας παρέμεινε κλειστή για το κοινό, καθώς στον χώρο πραγματοποιείται απολύμανση. Οι υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Στα γραφεία είχαν τη δυνατότητα να προσέλθουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι με επείγουσα υπόθεση και εφόσον είχαν κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού. Από πηγές της Περιφέρεια Θεσσαλίας επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο κρούσμα έχει δηλωθεί στον ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά στο άλλο κρούσμα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εφοριακός είχε προσέλθει κανονικά στην εργασία της τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη όταν ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα έλαβε άδεια. Στη συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο και κατέδειξε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τα γραφεία της υπηρεσίας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή – έπειτα από απόφαση της τοπικής διοίκησης και αφού έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις με τα κεντρικά – ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση. Σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας από την προσεχή Δευτέρα 10 Αυγούστου αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση την Κυριακή 9 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ