Κρήτη: Αρνητικός στον κορονοϊό ο 39χρονος που μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Κάλυμνο

Αρνητικό ήταν και το δεύτερο τεστ για κορονοϊο που έγινε στον 39χρονο από την Κάλυμνο, ο οποίος μεταφέρθηκε την Τρίτη με αεροδιακομιδή στο ΠΑΓΝΗ και ο οποίος αρχικά, λόγω των συμπτωμάτων που παρουσίασε, θεωρήθηκε ότι πιθανόν αποτελεί άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη.

Όπως ανέφερε στο cretapost, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 39χρονος θα υποβληθεί και σε νέο, τρίτο τεστ, αύριο. Να υπενθυμίσουμε ότι του είχε γίνει ένα τεστ πριν τη μεταφορά του στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ το οποίο ήταν αρνητικό.

Ο 39χρονος από την Κάλυμνο που μεταφέρθηκε την Τρίτη με αεροδιακομιδή στο ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, με υπατική και αναπνευστική ανεπάρκεια, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο 39χρονος νοσηλευόταν στην Ρόδο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως πολύ σοβαρή, από την αρχή. Γι αυτό το λόγο εξάλλου, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση εισαγωγή του σε ΜΕΘ και τη μεταφορά του στην Κρήτη.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τρίτης, σε ειδική κάψουλα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από τη Ρόδο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε έμοιαζαν με αυτά του κορονοιού.

Εκεί, περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ