Θεσσαλονίκη: Μοιραία βουτιά από σκάφος για ηλικιωμένο – ΦΩΤΟ

Στη θάλασσα ξεψύχησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει βόλτα με το σκάφος του, στη Θεσσαλονίκη, σήμερα το μεσημέρι.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από τον Ναυτικό Όμιλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, λίγο πριν τις 15.30.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο 80χρονος φαίνεται πως ξεκίνησε με το σκάφος του και αφού διένυσε περίπου 30-50 μέτρα από τον προβλήτα, ένα σχοινί μπλέχτηκε στην προπέλα. Τότε, σταμάτησε και βούτηξε στη θάλασσα για να προσπαθήσει να το βγάλει.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχασε τις δυνάμεις και στη συνέχεια τις αισθήσεις του. Δύο γυναίκες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, βούτηξαν για να βγάλουν τον 80χρονο από το νερό. «Τον έπιασαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο σκάφος, ωστόσο, δε κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes.gr.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άνδρας φαίνεται να είναι γνωστός ιστιοπλόος της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε η Άμεση Δράση, δυνάμεις του Λιμενικού και το ΕΚΑΒ. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Πηγή/ΦΩΤΟ: GRTimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ