Επίθεση με τσεκούρι: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας των τραυματιών

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών, που τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική και η γενική κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Η 67χρονη εφοριακός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σταδιακά μικρή βελτίωση. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί έπειτα από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Τέλος, ο 56χρονος άνδρας νοσηλεύεται επίσης με μηχανική υποστήριξη στη Β’ ΜΕΘ. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη λόγω των βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο, όπως επισημαίνεται στο σχετικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ