Τραγωδία με 16χρονη στα Τρίκαλα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Σε θρίλερ εξελίσσεται, όσο προσχωρούν οι έρευνες της Αστυνομίας, η υπόθεση με τη νεκρή κοπέλα που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το TV10.gr το πτώμα φέρεται να ανήκει σε μια 16χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στην πόλη των Τρικάλων. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Στο χώρο έσπευσε για αυτοψία η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα, ενώ το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στις 7 περίπου το πρωί της Τετάρτης  έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από έναν πολίτη που είχε πάει για περπάτημα και από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου. Σοκαρισμένοι από το αποτρόπαιο θέαμα, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει έρευνες. Αστυνομικοί αναζητούν πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Πιθανό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Πάντως οι Αρχές εκτός από την δολοφονία εξετάζουν και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και μάλιστα ζητήθηκε από το Δήμο καλαθοφόρο προκειμένου να ανέβουν στην σκεπή της εκκλησίας για να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες. Στο ενδεχόμενο αυτό, στράφηκαν καθώς στην εκκλησία γίνονται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές, όπου μπορεί να ανέβει κανείς.

ΠΗΓΗ: tv10.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ