Education Leaders Awards 2020: Η Ελληνική Αγωγή – Σχολή Αρχαίων Ελληνικών κατέκτησε πέντε βραβεία

Η Ελληνική Αγωγή – Σχολή Αρχαίων Ελληνικών κατέκτησε πέντε βραβεία στον ετήσιο εκπαιδευτικό θεσµό Education Leaders Awards 2020 Κάθε χρόνο αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι εκπαιδευτικοί οργανισµοί που συστηµατικά επενδύουν, καινοτοµούν και προβάλλουν πρότυπα σωστά για την κοινωνία δηµιουργώντας κίνητρα γνώσης, σοφίας και προόδου.

“Η Σχολή µας διακρίθηκε στις κατηγορίες:

1. Α.1 Καινοτοµία στη Διδασκαλία: ΧΡΥΣΟ – Τίτλος Υποψηφιότητας: Αγωγή Νηπίων: Εκµάθηση των Αρχαίων Ελληνικών σε παιδιά Προσχολικής Ηλικίας

2. Α.5 Επένδυση ανά τοµέα Εκπαίδευσης : ΧΡΥΣΟ – Τίτλος Υποψηφιότητας: Επενδύοντας στη γνώση αιώνων

3. Α.2 Βέλτιστη Μαθησιακή Εµπειρία: ΑΡΓΥΡΟ – Τίτλος Υποψηφιότητας: Παιδείαν Ζήτει, να αναζητάς την παιδεία.

4. Α.4 Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως: ΧΑΛΚΙΝΟ – Τίτλος Υποψηφιότητας: Μαθήµατα για όλους, πάντα και παντού!

Επιπλέον, η Ελληνική Αγωγή ανακοινώθηκε ως το Ιδιωτικό Κέντρο Εκπαίδευσης της χρονιάς 2020. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η Άννα Διαµαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη µεταρρύθµιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην Υπουργός Παιδείας. Την κριτική επιτροπή αποτελούν άνθρωποι των γραµµάτων, καθηγητές και ακαδηµαϊκοί υψηλού κύρους. Με πίστη στο όραµά µας και αµέριστη αγάπη στη γλώσσα µας και τον πολιτισµό µας, η Ελληνική Αγωγή θα συνεχίσει να προβάλλει τη διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας και την οικουµενικότητα του ελληνικού πνεύµατος” αναφέρει η ανακοίνωση της σχολής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ