Βόλος: Τι λέει ο πατέρας του 27χρονου που είχε καταγγείλει αστυνομική βία και πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον θάνατο του γιου του που είχε καταγγείλει αστυνομική βία σε βάρος του μίλησε στην ΕΡΤ1 ο πατέρας του, Γιάννης Μάγκος. Οι γονείς του 27χρονου Βασίλη από τον Βόλο μέσω των δικηγόρων τους προσπαθούν να ορίσουν δικό τους πραγματογνώμονα στην ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως είπε ο πατέρας του άτυχου Βασίλη, “δεν συνδέουμε τον θάνατο του γιου μας με τον άγριο ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ πριν από έναν μήνα. Είμαστε σίγουροι όμως, ότι αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του γιου μας και μετά ακολούθησε ό,τι ακολούθησε. Βέβαια η ψυχολογική κατάσταση δεν αποδεικνύεται από καμία ιατροδικαστική εξέταση. Για εμάς δεν έχουν σημασία τα αίτια του θανάτου του. Σημασία για εμάς έχει και αυτό είναι η ουσία ότι ο γιος μας ήταν ένας κοινωνικός αγωνιστής και έτσι θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε. Θα θυμόμαστε και θα τιμάμε τους αγώνες του για μια δίκαιη κοινωνία και ένα καλύτερο κόσμο”.

Όπως υποστήριξε, “η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε να γίνει σεβαστό και δεκτό το αίτημά μας να παραστεί και από τη δική μας την πλευρά πραγματογνώμονας στην ιατροδικαστική εξέταση. Αν και δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, ειδικά τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έδειξε πολύ γρήγορα την… ευαισθησία του και έβγαλε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήδη. Περίμενα να δω την ευαισθησία του κ. Χρυσοχοΐδη όταν σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα ΜΜΕ έπαιζε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου μου. Όμως, γι’ αυτό το πράγμα τήρησε σιγή ιχθύος. Δεν τους έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ