Νέες αποκαλύψεις για τους καθηγητές που αποπλάνησαν μαθήτριες – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα δύο περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων από εκπαιδευτικούς σε Ερέτρια και Ηλιούπολη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του 51χρονου δασκάλου που κατηγορείται για την αποπλάνηση 14χρονης στην Ερέτρια, όλοι μίλησαν για έναν εκπαιδευτικό υπεράνω υποψίας. Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνεται ότι πολλοί γνώριζαν για όσα συνέβαιναν αλλά κανείς δεν μιλούσε. Πατέρας συμμαθήτριας της 14χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: “Εγώ απορώ πώς οι υπόλοιποι δάσκαλοι δεν είχαν υποψιαστεί κάτι. Με το συγκεκριμένο κορίτσι να επισκέπτεται συνέχεια τον δάσκαλο. Ο δάσκαλος το έβαζε μέσα στο σχολείο στο δημοτικό, ενώ πήγαινε γυμνάσιο και το έπαιρνε στην τάξη και παρακολουθούσε μαθήματα δημοτικού”.

Σύμφωνα με στοιχεία των Αρχών, ο εκπαιδευτικός από την Ερέτρια φέρεται να είχε αποπλανήσει την έφηβη από τότε που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό και όπως αποκαλύπτεται τώρα, που γονείς συμμαθητριών της 14χρονης, όταν το θύμα πήγε Γυμνάσιο, μαθήτρια και δάσκαλος βλέπονταν στην τάξη του Δημοτικού. Όπως πρόσθεσε ο πατέρας συμμαθήτριας της 14χρονης “τους είχε δει η κόρη μου, πώς τους είχε δει; Όταν το παιδάκι ξεκίνησε να πηγαίνει 1η Γυμνασίου το κορίτσι αυτό κάθε μέρα στο σχόλασμα πήγαινε και έβλεπε τον δάσκαλο στο Δημοτικό. Αυτό όμως ήταν σε καθημερινή βάση. Έμπαινε μέσα στο σχολείο και καθόταν και παρακολουθούσε το μάθημα με τον δάσκαλο αυτό”.

“Βεβαίως και υπάρχει ευθύνη του σχολείου. Ο διευθυντής τι έκανε; Εθελοτυφλούσε; Δεν είχε δει κανένα σημάδι;” αναρωτήθηκε η Πόπη Ζαφειράκη, μητέρα συμμαθητή της 14χρονης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί”.

Σοκ όμως επικρατεί και στην Ηλιούπολη όπου ο καθηγητής Γυμνασίου παραδέχτηκε την κατηγορία για αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριάς του αλλά αρνήθηκε την κατηγορία της ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση. “Είμαι συντετριμμένος. Μετανιώνω για το κακό που έχω κάνει. Η επαφή μου με τη μαθήτρια έγινε πιο στενή από τον Φεβρουάριο όταν το παιδί έκλεισε τα 15. Ό,τι έγινε, έγινε μια φορά”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ