Ψευτογιατρός: Αυτά είναι τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς – BINTEO

Το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες από τα μπουκαλάκια με χάπια που έδινε ο 47χρονος ψευτογιατρός στους ασθενείς του και τα παρουσίαζε ως «θαυματουργά».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ψευτογιατρός προσπάθησε να πείσει ότι έδινε στα θύματά του μόνο βότανα και έλαια, όμως τα εν λόγω μπουκαλάκια αποδεικνύουν ότι έδινε και χάπια.

Μάλιστα, ο 47χρονος κατηγορούμενος είχε φτάσει στο σημείο να τυπώσει ετικέτες της εταιρίας Genetech, μεγάλης εταιρίας μέλους ελβετικού φαρμακευτικού κολοσσού. Πάνω ανέγραφε τη δοσολογία που ήταν δύο χάπια την ημέρα, το όνομα του «Dr Κοντός» και το όνομα ενός άλλου γιατρού.

Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι τα έφερνε από την Ελβετία, τα πουλούσε έναντι μεγάλων ποσών και έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

Προϊόν φωτομοντάζ η φωτογραφία του ως πιλότος

Προϊόν φωτομοντάζ αποδεικνύεται η φωτογραφία του ψευτογιατρού που εμφανίζεται ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την ανάλυση ειδικών. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 12:37 μ.μ., στην 174 Πτέρυγα Μάχης στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης. Ο Κοντοστάθης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για βάλει το δικό του πρόσωπο στο σώμα του Αμερικανού για να πλασάρεται ως… πιλότος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ