Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού: Πήρε 60.000 ευρώ από γυναίκα που πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του “μαϊμού” γιατρού. Ο 47χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο μίας νηπιαγωγού, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο καθώς ακολούθησε την αγωγή που της έδωσε ο ψευτογιατρός.

Οι γονείς της άτυχης νηπιαγωγού κατέθεσαν στην Αστυνομία, για το πως η 35χρονη κόρη τους οδηγήθηκε μέσα σε πέντε μήνες στον θάνατο, εξαιτίας του ψευτογιατρού. «Έδωσαν ραντεβού σε κυλικείο νοσοκομείου. Την έπεισε ότι θα την κάνει καλά και ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες. Δεν έκανε τον 3ο κύκλο χημειοθεραπειών που ήταν απαραίτητος για να σωθεί. Σε πέντε μήνες το κορίτσι πέθανε», ανέφερε η θεία της 35χρονης νηπιαγωγού.

Ο δικηγόρος της οικογενείας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, και ανέφερε ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος προσέγγισε την 35χρονη μέσω ενός τρίτου προσώπου. «Ο ψευτογιατρός είπε στη νηπιαγωγό ότι θα της φέρει ένα νερό από την Αμερική, το οποίο περιείχε ευγενή μέταλλα, τα οποία “τσιμεντώνουν” τα καρκινικά κύτταρα», ανέφερε ο κ. Σούρλας.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ