Αρπαγή Μαρκέλλας: Πώς σχολιάζει η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης την κατάθεση της μαθήτριας – ΒΙΝΤΕΟ

Για το πώς αντιμετωπίζει η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης την κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας στις αρχές μίλησε στο Μega o συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πώς υποδέχθηκε την είδηση της μήνυσης από τον πρώην σύζυγό της.

Αρχικά ο κ. Νουλέζας τόνισε ότι «είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναγκάζομαι να δίνω δημόσια απαντήσεις». Ερωτηθείς, αναφορικά με το κύκλωμα πορνογραφίας, ο συνήγορος της κατηγορούμενης, ανέφερε πως «βρισκόμαστε στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, εφόσον συμβαίνει αυτό. Κανένας δικηγόρος δεν μπορεί δημόσια να καταθέτει τίποτα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, αλλά υπόνοιες, εκτιμήσεις προσωπικές και εικασίες», ενώ επισήμανε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας, από σεβασμό.

Όσον αφορά στις κινήσεις της εντολέας του, ο κ. Νουλέζας τόνισε: «Δεν θα ασκήσουμε προσφυγή κατά της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση, έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου».

«Σε ότι αφορά στη δημοσιοποίηση του ονόματος και των στοιχείων ταυτότητας, είναι επειδή προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχική δράση άλλων ανθρώπων, και μπορεί να προκύψουν στοιχεία άλλων ανήλικων παθόντων. Γι’ αυτό λοιπόν, αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ανήλικα θύματα, ούτε βιασμός, ούτε συμμετοχική δράση, το κατηγορητήριο καταρρέει και τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αίτησης αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Θα υπομείνουμε και τις ύβρεις και τις απειλές», είπε ακόμη ο κ. Νουλέζας, ο οποίος, καταλήγοντας, επισήμανε ότι η εντολέας του δεν επιθυμεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της. Ενώ προς απάντηση της μήνυσης προτρέπει τον πρώην σύζυγο και τον νομικό παραστάτη του να διαβάσουν την απολογία της 33χρονης καλύτερα.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ