Αρπαγή Μαρκέλλας – Πρώην σύζυγος 33χρονης: Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι ψάχνει για δουλειά

Μήνυση κατά της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της Μαρκέλλας υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους και ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης κατέθεσε τη μήνυση γιατί στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι εκείνος της έκλεινε τα ροζ ραντεβού μέσω διαδικτύου.

Στη μήνυση αναφέρεται: “Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς ανυπόστατοι έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά”.

Όπως είπε ο κ. Νουλέζας, ο δικηγόρος της 33χρονης, δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την κατηγορουμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ