“Μαϊμού” γιατρός: Η διάγνωση για Χασιμότο και οι placebo υπηρεσίες – Νέο ντοκουμέντο – ΒΙΝΤΕΟ

Ιατρικές ορολογίες για χάριν εντυπωσιασμού όπως η νόσος… Χασιμότο, διανθισμένες με λέξεις που «βιάζουν» την ελληνική γλώσσα και περίτεχνες εκτιμήσεις ιατρικών εξετάσεων για τον θυρεοειδή, συνθέτουν το νέο ηχητικό ντοκουμέντο, με τη φωνή του ψευτογιατρού, που παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης το Mega.

«Άκου, εφόσον δεν έκανες καθόλου πυρετό θα σου πω τι έχει γίνει, έχει αποσυντονίσει ο θυρεοειδής, δεν έχει καταστραφεί γιατί έκκρινε. Έχεις Χασιμότο, έτσι; Αλλά έχεις 0,05 όταν το όριο ήταν 0,25 εσύ έκκρινες TSH 0,05, αυτό μόλις κάνουμε την θεραπεία μέσα σε 40 με 50 μέρες θα φτιάξει, αλλά από την στιγμή που εκκρίνει ο θυρεοειδής δεν έχει καταστραφεί. Μια μόνο ορμόνη της TSH έχει απορρυθμιστεί, εντάξει αυτή δείχνει πολύ χαμηλή άλλες είναι καλές από αυτές και ρυθμίσιμες οπότε δεν έχεις πρόβλημα να φοβάσαι», ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός, ο οποίος μιλά για παρατράγουδα, εννοώντας τις παρενέργειες που τυχόν εμφανίσει ο ασθενής λαμβάνοντας τη θεραπεία με τα βότανα που του συνιστά.”Παρατράγουδα” τα οποία εκτιμά ότι είναι άκρως φυσιολογικά.

«Οι φλεγμονές μπορεί να προήλθαν από το βήξιμο, δεν είναι απαραίτητα από ίωση, έχει να κάνει θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, με την οξυγόνωση του αίματος, είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Πάντως σημασία έχει ότι από την στιγμή που δεν εκκρίνει 0 και είναι 0,05, θα επανέλθει. Και αυτό θα το καταλάβεις άμεσα. Δηλαδή όταν αρχίζει και ρυθμίζει ο θυρεοειδής μπορεί να σου βγάλει παρατράγουδα. Μια ταχυκαρδία, η οποία η ταχυκαρδία θα το καταλάβεις είναι… γιατί ρυθμίζει εκείνη την ώρα ή μια εξάντληση, κούραση και θα δεις θα θέλεις να κοιμηθείς. Γιατί ο οργανισμός διορθώνει τις βλάβες σου όταν κοιμάσαι», λέει ακόμη ο “μαϊμού” γιατρός.

Και οι… placebo υπηρεσίες που ο ίδιος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι προσέφερε στους ασθενείς του, αναλύονται στη συνέχεια του ντοκουμέντου λεπτομερώς.

«Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε πάρα πολύ κόσμο, που κάνουν έτσι παράλληλες θεραπείες και έχουν θέμα με τον θυρεοειδή, επειδή η βάση σε κάποιο απόσταγμα που δίνουμε, η βάση είναι 25 βότανα στάνταρ και μετά ανάλογα με τη φάση του καθενός προσθέτουμε και άλλα ή αντίστοιχα βγάζουμε προγράμματα. Αυτά τα 25 έχουν την τάση και μόνο αυτά να θεραπεύουν και βασικά να ρυθμίζουν τον θυρεοειδή», λέει ακόμη ο 47χρονος ψευτογιατρός, ο οποίος φέρνοντας παραδείγματα, όπως ισχυρίζεται, άλλων ασθενών με παρόμοια προβλήματα στον θυρεοειδή οι οποίοι… ως εκ θαύματος, έγιναν καλά, επιμένει στην άποψη του.

«Βλέπεις άνθρωποι που παίρνανε χαπάκι των 100 ας το πούμε, ένα… των 100, μετά αρχίζουν και το μειώνουν από τις 10 μέρες – 15 αρχίζουν και το μειώνουνε, το κόβουν μισό, το κόβουν στο 1/3 και μετά το πετάνε. Δηλαδή πρόσφατα, έχω μια κυρία, μια δασκάλα είναι 67 μπορεί 68, έπαιρνε χάπια θυρεοειδή όλη της τη ζωή και τώρα τα σταμάτησε γιατί ρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της σε αυτή την ηλικία», λέει χαρακτηριστικά και τελικά ο δόκτωρ Κόντος πείθει τον ασθενή και του ζητά να αρχίσει να μειώνει το χάπι του θυρεοειδή, χωρίς να ενημερώσει τον ενδοκρινολόγο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ