Τρίκαλα: Θρήνος για τον χαμό της 19χρονης Μάρθας – Τα γενέθλια και οι τραγικές συμπτώσεις

Θρήνος και σοκ επικρατούν στα Τρίκαλα από τον πρόωρο θάνατο της 19χρονης Μάρθας Π., σε τροχαίο, που σημειώθηκε την Τετάρτη, και σημαδεύτηκε από μία σειρά τραγικών συμπτώσεων.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Μάρθα κινείτο μαζί με μία συνομήλικη φίλη της με μοτοσικλέτα επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, με κατεύθυνση τη Λάρισα. Στο ύψος των Γεωργανάδων το δίκυκλο παρουσίασε πρόβλημα και τα κορίτσια βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους, οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα.

Στο μεταξύ, το δίκυκλο ξαναπήρε μπρος και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς τα Τρίκαλα, όπου περίμεναν τους δικούς τους στην άκρη του δρόμου, κάτω από τη σκιά ενός δέντρου.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα, το κακό είχε γίνει.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός και κινείτο προς τα Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε την 19χρονη. Η Μάρθα δυστυχώς δεν τα κατέφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η φίλη της τραυματίστηκε ελαφρά.

Τραγική ειρωνεία; Η άτυχη Μάρθα σήμερα είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

Πηγή: trikalavoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ