Αλόννησος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 30χρονο – Στο εδώλιο δύο ψαράδες

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν οι δύο αλιείς από την Αλόννησο οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στο θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη στο νησί των βορείων Σποράδων τον Αύγουστο του 2016.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου αποφάσισε με βούλευμά του να τους παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της έκθεσης ζωής σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. Το δικαστικό συμβούλιο αποφαίνεται ότι ο 30χρονος, η σορός του οποίου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, “δεν είναι πλέον αγνοούμενος, αλλά νεκρός και για τον θάνατό του ευθύνονται συγκεκριμένα άτομα, κάτοικοι της Αλοννήσου”. Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι ο ένας από τους ψαράδες κλότσησε στο πρόσωπο τον 30χρονο προκειμένου να τον εμποδίσει να ανέβει στο αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν, ενώ κανένας από τους δύο δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο Γιώργο Καραμιχαηλίδη, ο οποίος όντας σε σύγχυση, κολύμπησε προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι.

“Όπως διαμορφώνεται η δικογραφία, υπάρχουν στοιχεία ότι δεν πρόκειται απλώς για έκθεση ζωής σε κίνδυνο, αλλά για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Το βούλευμα δέχεται ότι ο Γιώργος δέχτηκε λάκτισμα στο πρόσωπο από τον ένα εκ των δύο κατηγορουμένων αλιέων, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα όπου έμεινε αβοήθητος”, δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας του άτυχου 30χρονου, Κική Πακιρτζίδου, μιλώντας στην Espresso.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ