Αρπαγή Μαρκέλλας: Πήρε εξιτήριο η 10χρονη

Η 10χρονη Μαρκέλλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα seleo.gr, η 10χρονη μεταφέρθηκε προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη. Στη 33χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο-παθόντα, ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Εν τω μεταξύ για εμπλοκή γνωστού επιχειρηματία εκ μέρους του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Ο δικηγόρος της 33χρονης μου είπε να συναντηθούμε στην Αθήνα καθώς έχει να προτείνει κάτι πολύ σημαντικό για τη φτωχή οικογένεια του θύματος. Αμέσως μετά, μου τηλεφώνησε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας και μου είπε -με έναν περίεργο τρόπο- ότι θέλει να συναντήσω τον κ. Νουζέλα και να κάνω δεχτό αυτό που θα μου προτείνει” ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ