Κρήτη: Ένοχος ο πατέρας για τον βιασμό της κόρης του για 15 χρόνια

Την ενοχή του 55χρονου πατέρα από την Κίσσαμο για βιασμό και αιμομιξία σε βάρος της κόρης του αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Ο 55χρονος, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Δεκέμβριο του 2019, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο λέγοντας πως όντως είχε επαφές με την κόρη του ωστόσο ισχυρίστηκε πως ειδικά την περίοδο που ήταν ενήλικη είχε την συναίνεσή της. Μετά τις καταθέσεις μαρτύρων αλλά και την απολογία του το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ενώ του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το cretapost, η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο χειμώνα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου όταν η 27χρονη βρήκε την δύναμη και κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της. Τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν ανατριχιαστικά αναφέροντας ότι ο 55χρονος την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών έως και το καλοκαίρι του 2019 ακόμη και όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγός του.

Μετά τις καταγγελίες ο 55χρονος συνελήφθη από τις αρχές και ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες τελικώς τις αποδέχθηκε και ομολόγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ