Μαρκέλλα: “Σκέφτομαι να κάνω κακό στον εαυτό μου” είπε η 33χρονη στην ανακρίτρια – ΒΙΝΤΕΟ

Την εικόνα της ψυχικά κλονισμένης που κατηγορείται άδικα, προσπαθεί να προβάλλει και να προωθήσει στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, που ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί αύριο Τρίτη. Τη Δευτέρα μπαίνοντας σκυφτή στο γραφείο της ανακρίτριας, φρόντισε να περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα.«Δεν θα αντέξω άλλο. Σκέφτομαι να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε και πρόσθεσε: «Είχα φορτιστεί πολύ, με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα».

Την τακτική της απολογίας φρόντισε να κρατήσει και μέσα από την φυλακή, καθώς κλαίγοντας δήλωνε ότι τα κίνητρά της ήταν η στοργή και η αγάπη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 33χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο να χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Και αυτά τη στγιμή που η οικογένεια της 10χρονης επιδιώκει με κάθε τρόπο να διευρύνει το κατηγορητήριο και με απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι αρχές ερευνούν αν η 33χρονη εμπλέκεται και σε κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, αν και η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά. Ωστόσο, το γεγονός ότι προσπάθησε να καταστρέψει τον υπολογιστής της, εντείνει τις υποψίες ότι έδρασε με συνεργούς.

Η 33χρονη, πάντως, υποστηρίζει ότι ο πανικός ήταν αυτός που την έκανε να σπάσει τις ηλεκτρονικές της συσκευές.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ