Μαρκέλλα: Η 33χρονη μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν έκανα τίποτα στο παιδί, σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου”

Δύο ημέρες πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, αρνείται ότι έβλαψε το παιδί.

Μιλώντας στο MEGA, η 33χρονη ισχυρίζεται τώρα πως η 10χρονη “ήταν παραμελημένη, βρόμικη και με σκισμένα ρούχα” και πως η ίδια “ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί”.

Σημειώνεται πως η γυναίκα, που φαίνεται να αλλάζει τακτική, φέρεται να ομολόγησε στις αστυνομικές Αρχές πως όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στη Μαρκέλλα, αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού.

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς. “Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί”, λέει.

Και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του μικρού κοριτσιού. “Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο”, τονίζει.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ