Τροχαίο στην Κρήτη: Όταν ο άτυχος πιλότος μιλούσε για το όνειρό του – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχουν βυθιστεί η Κρήτη και η Πολεμική Αεροπορία μετά τον θάνατο του 33χρονου πιλότου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Ο 33χρονος πιλότος είχε μιλήσει στην τηλεόραση CRETA και στην εκπομπή “Live με την Αντιγόνη”, πριν από τέσσερα χρόνια με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Μηνά. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να πετάει πάνω από το ουρανό του Ηρακλείου μαχητικό αεροσκάφος F16 ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης.

Ο άτυχος 33χρονος είχε αναφερθεί στην καταγωγή του από το Καστέλι και τόνισε πως αυτή τον επηρέασε στο να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.

Ένα όνειρο, που όπως έλεγε τότε ο ίδιος, τον έκανε να αισθάνεται τυχερός που το πραγματοποίησε. «Μας δίνει δύναμη η επαφή μας με τον κόσμο» είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο Μανώλης Γαρεφαλάκης, αναφερόμενος στην αγάπη και τον ενθουσιασμό που είχαν δείξει μικροί και μεγάλοι στην παρουσία του F16 πάνω από τον Καράβολα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ