Απαγωγή Μαρκέλλας: Παραπατάει λίγη ώρα μετά την απελευθέρωσή της – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της απελευθέρωσης της 10χρονης Μαρκέλλας είδε το φως της δημοσιότητας. Στα νέα πλάνα φαίνεται η μικρή Μαρκέλλα να τριγυρνά χαμένη και ζαλισμένη έξω από το βενζινάδικο.

Η 10χρονη φαίνεται να παραπατάει, καθώς ήταν ακόμη υπό την επήρεια των ναρκωτικών, που η 33χρονη της χορήγησε, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις του παιδιού.

Ερευνούν εάν η 33χρονη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχει μπει πλέον ο “βίος και η πολιτεία” της 33χρονης κατηγορούμενης στην υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές δείχνουν πως το κοριτσάκι έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την κατηγορούμενη, ενώ η ανακρίτρια αναμένεται να διερευνήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής της και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματίσει σε βάρος της η Αστυνομία, οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν το σενάριο πίσω από την υπόθεση της Μαρκέλλας να κρύβεται κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 10χρονη μαθήτρια, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και την φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή. Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Κατά την πολύωρη προανακριτική της κατάθεση οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ομολόγησε τις εις βάρος της καταλογιζόμενες πράξεις.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της, η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό). Η 33χρονη πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων στην ανήλικη προκειμένου η δράστιδα να κάμψει τις αντιδράσεις της και να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Βέβαια, ίχνη κακοποίησης δεν προέκυψαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση της 10χρονης. Σε ό,τι αφορά τις ναρκωτικές ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τις έριξε η 33χρονη σε ρόφημα που έδωσε στο θύμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ίδια δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι εκδίδεται περιστασιακά, ενώ στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της στην Καλαμαριά -όπου φαίνεται να κρατούσε σε ομηρεία το 10χρονο κορίτσι- βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα.

Μητέρα και η ίδια ενός ανήλικου παιδιού το οποίο ζει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, φέρεται να γνώριζε από παλιά την Μαρκέλλα, καθώς διέμενε στη ίδια γειτονιά όπου ζει η οικογένεια της 10χρονης.

Όσο η κατηγορούμενη, ελληνικής καταγωγής, περίμενε έξω από το γραφείο της εισαγγελέως είχε σκυμμένο το κεφάλι και κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάρτυρες την περιέγραφαν προανακριτικά ως «κοκκινομάλλα γυναίκα», ενώ η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξυρίστηκε «γουλί» για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες. Τελικά εντοπίστηκε στην Παραλία Κατερίνης όπου φαίνεται ότι είχε διαφύγει νοικιάζοντας ένα δωμάτιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ