Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι πέρασε τις πρώτες μέρες στη φυλακή η 35χρονη – Τι ενδιαφέρθηκε να μάθει – ΒΙΝΤΕΟ

Απόλυτα συγκεντρωμένη και ψύχραιμη εμφανίζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 35χρονη κατηγορούμενη για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές το μεσημέρι της Τρίτης (16/6), μετά από απόφαση του ανακριτή, στον οποίο δεν απάντησε σε καμία ερώτησή του για το έγκλημα.

Ίδια είναι και η στάση της μέσα στις φυλακές. Δεν απαντάει σε καμία ερώτηση και δεν μιλάει για την υπόθεση της επίθεσης. Η 35χρονη ακολουθεί αυτή τη στρατηγική, καθώς φαίνεται να φοβάται πως οτιδήποτε πει μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

Η 35χρονη κρατείται μόνη της σε έναν αρκετά μεγάλο θάλαμο στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος διαθέτει και δικό του μπάνιο. Κρατείται εκεί καθώς έτσι επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορονοϊό, με το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες να ακολουθείται πιστά και στην περίπτωσή της.

Με το που έφτασε στις φυλακές η 35χρονη ζήτησε να ενημερωθεί για τις μέρες και ώρες των επισκεπτηρίων, ενώ μεταξύ των πρώτων ερωτήσεων που έκανε, ήταν αν μπορεί να κάνει αγορές από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο των φυλακών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ