“Μαϊμού” γιατρός: Αυτό είναι το καλά στημένο προφίλ στο Linkedin – ΦΩΤΟ

Ένα άψογα στημένο προφίλ που θα έπειθε και τον πιο δύσπιστο, διατηρούσε στο Linkedin ο 47χρονος “μαϊμού” γιατρός που συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο δυο παιδιών κι ενός 76χρονου.

Ειδικότερα, ο 47χρονος εμφανιζόταν στο Linkedin ως “Dr Nicholas Kontos” με τις εξής ειδικότητες: Νευρο-Ογκολόγος, Χειρουργός Νευροφυσιολόγος και Νευροχειρουργός και Ερευνητής στο MD Αντικαρκινικό Ερευνητικό Κέντρο.

Στην περιγραφή της καριέρας του αναφέρει “Η καριέρα μου επικεντρώνεται στην κατανόηση των θεμελιωδών μηχανισμών ανάπτυξης και εξέλιξης του καρκίνου. Το ερευνητικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στη μεταφραστική και την κλινική επιστήμη που θα επιταχύνει την ανάπτυξη νέων πειραματικών θεραπευτικών παραγόντων που στοχεύουν συγκεκριμένες οδούς σηματοδότησης σε μοριακά καθορισμένους υποτύπους καρκίνου. Τα εργαστηριακά μας ενδιαφέροντα έχουν εξελιχθεί στην κατανόηση των μηχανισμών αντοχής με τους οποίους τα καρκινικά κύτταρα ξεφεύγουν από την επίδραση της θεραπείας με καρκίνο για να μας επιτρέψουν να αναπτύξουμε νέες στρατηγικές που μπορούν να ξεπεράσουν την αντίσταση και να βελτιώσουν σημαντικά τις τρέχουσες και τις αναδυόμενες θεραπείες για τον καρκίνο”.

Μεταξύ άλλων δηλώνει πως εκτός από την ελληνική γλώσσα μιλάει ακόμη Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά καθώς και ότι έχει υπάρξει εθελοντής του «Red Cross Youth».

Στο ερευνητικό του έργο έχει να επιδείξει πέντε μελέτες, κοινή ουσία σε όλες η αρτεμισίνη.

Ωστόσο, με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, οι συγκεκριμένες μελέτες είναι υπαρκτές, ωστόσο το όνομα “Nicholas Kontos” δεν αναφέρεται πουθενά.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο 47χρονος ψευτογιατρός φαίνεται πως δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο όνομα αλλά ότι το είχε ψάξει καθώς υπάρχει γιατρός στην Αμερική με ακριβώς το ίδιο όνομα. Διαφέρει ωστόσο η ειδικότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ