Έγκλημα στον Εύοσμο – Ξεσπά η αδελφή του 49χρονου: Μάνα και κόρη λένε ψέματα

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης την Παρασκευή. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για τους αστυνομικούς η σκηνή της δολοφονίας φανέρωνε οργή. Μητέρα και κόρη ακινητοποίησαν τον 49χρονο ο οποίος δέχτηκε πολλές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Ενώπιον της εισαγγελέως μητέρα και κόρη υποστήριξαν ότι ο 49χρονος τις κακοποιούσε ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Σε όσα βίωσε από τον πατέρα της απέδωσε από την πρώτη στιγμή το έγκλημά της η 18χρονη, η οποία είπε στους αστυνομικούς: “Ζούσα μία κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο”.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 49χρονο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μικροκλεισούρα Δράμας, εκστομίζοντας κατάρες προς την 45χρονη.

“Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Το κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί τον σκότωσαν μάνα και κόρη. Ο αδελφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι πάνω της. Δεν τιμούν ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν αξίζει ο αδελφός μου να είναι σε αυτή τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν όλα τα παιδιά του και στο τέλος… Το τέλος το ξέρετε”, είπε η αδελφή του 49χρονου μιλώντας στο STAR.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ